TITLE

DESCRIPTION

Ekskluzivna First minute ponuda povodom proširenja i obnove Villa Magdalene

Hotel Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama početkom travnja zatvara svoja vrata, a otvara krajem svibnja u novom, proširenom i obnovljenom izdanju. U proteklih 8 godina prikupljali smo Vaše ideje i primjedbe, pratili smo Vaše potrebe stoga ovim proširenjem želimo da Villa Magdalena i dalje bude mjesto čudesnog i romantičnog odmora.

Proširenje obuhvaća povećanje smještajnih jedinica s postojećih 9 na 24, a svaka nova smještajna jedinica zadržava luksuz postojeće smještajne jedinice – jacuzzi s termalnom vodom u dnevnom boravku uz još atraktivniji ambijent i pogled!

Proširujemo i spa & wellness oazu na najvišoj etaži hotela:

  • novim unutarnjim bazenom od INOX-a
  • novom parnom saunom
  • malim fitnessom

Novo u našoj ponudi su dvije prostorije za seminare i manje kongrese – ukupnog kapaciteta do 60 osoba.

A za kraj, našu poznatu gastro priču u novom, modernijem ambijetu dižemo na još posebniji doživljaj!

EKSKLUZIVNA FIRST MINUTE PONUDA

Pozivamo Vas da rezervirate svoj boravak već danas jer za sve rezervacije napravljene do 20.5.2017., koje se odnosne na boravak od 9.6.2017. – 31.7.2017. odobravamo popust od 20% na redovan cjenik smještaja te 15% na sve pakete! Za termine prije 9.6. molimo kontaktirajte nas na Upit.

Popust je moguće ostvariti i putem Online rezervacija koristeći promo kod “FM2017”.

Ukoliko se odlučite za organizaciju seminara ili teambuildinga, za sva potvrđena događanja do 20.5.2017. neovisno o terminu događanja, nudimo popust do 30%.

Vidimo se uskoro u novoj Villa Magdaleni!

© Copyright 2007-2018 iVIZIJA d.o.o.